FCC Medi Ambient i el Consorci Mare posen en marxa l’ampliació de l’hort urbà l’Almadrava

FCC Medi Ambient i el Consorci Mare posen en marxa l’ampliació de l’hort urbà l’Almadrava

L’empresa FCC Medi Ambient i el Consorci Mare, que gestiona els residus urbans dels 52 municipis que abasten les comarques de la Marina Alta i de la Marina Baixa, juntament amb el municipi del Campello, de la comarca del L’Alacantí, han posat en marxa l’ampliació de l’hort urbà l’Almadrava en el municipi del Campello amb la construcció de 40 horts urbans addicionals de 8×4 metres.

Aquesta iniciativa, que suposa una inversió de 30.000 euros, correspon al compromís establit en el Projecte de Gestió vigent dins de les compensacions al municipi del Campello per tindre instal·lat el Centre de Tractament Integral de Residus en el municipi.

En concret, el Projecte de Gestió incloïa un total de 60.000 euros per a usos mediambientals al Campello, dels quals el Consorci Mare va aprovar en el ple celebrat a l’abril de 2019, destinar la partida pendent d’executar, que ascendeix a 30.000 euros, a aquesta ampliació de l’hort urbà que s’acaba de posar en marxa.

A l’acte d’inauguració d’aquesta iniciativa, que ha tingut lloc aquest matí, han acudit l’alcalde del Campello, Juanjo Berenguer, el president del Consorci Mare, José Vicente Ferriz, així com els representants d’FCC Medi Ambient, David Acosta, director del CTR del Campello, i els tècnics de producció Alfonso Sánchez i Pablo Medina.

Després de visitar les parcel·les, David Acosta ha posat en valor “el compromís d’FCC amb el medi ambient a través d’accions com aquesta”. Per part seua, el president del Consorci Mare ha destacat “el treball diari per part del Consorci a favor del benestar de tots els municipis consorciats i de la seua ciutadania”.

Leave Comment

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.