Ecomòbils en marxa en 16 municipis

Ecomòbils en marxa en 16 municipis

El Consorci Mare ja ha posat en marxa la nova ruta de ecomòbils en els 16 municipis que així ho han sol·licitat. Des d’aquest mes de juny ja es poden dipositar en aquests ecoparcs mòbils tot allò que no es pot deixar en els contenidors de carrer habituals: oli usat, cartutxos de tinta, bateries i piles, xicotets aparells elèctrics, bombetes, fluorescents, radiografies… són sol exemples de tot allò que la ciutadania pot reciclar en aquests punts.
Els ajuntaments que s’han acollit a aquest servei mediambiental d’ecomòbils són: Altea, Benidoleg, Benidorm, Benigembla, Callosa d’en Sarrià, El Campello, Castell de Guadalest, Gata de Gorgos, l’Atzúbia, la Vall de la Gallinera, Orba, Orxeta, Polop, Rafol d’Almúnia, Relleu i Vall de Laguar.

El president del Consorci Mare, José Vicente Ferriz, ha assenyalat que amb aquesta mesura es pretén que la ciutadania tinga tot al seu abast per a poder separar els residus correctament, dipositar-los en els llocs adequats per a la seua correcta gestió i ajudar així a cura del medi ambient i a complir els objectius que ens marca la normativa.

En aquest enllaç del Consorci Mare es troben els calendaris per localitats, on s’indica el dia, el lloc exacte i els horaris on es troben els ecomòbils, de manera que es pugui conèixer prèviament tota la informació perquè els veïns i veïnes puguin planificar els seus lliuraments.