El Consorci Mare presenta les seues novetats en Ecofira

El Consorci Mare presenta les seues novetats en Ecofira

Ecofira torna en format presencial i el Consorci Mare presenta les seues novetats en la gestió de residus en aquest certamen. I és que esta entitat alacantina de gestió de residus, que aglutina 52 municipis de les comarques de la Marina Alta, la Marina Baixa i El Campello, està a punt de finalitzar les obres de la planta de Tractament de Residus i vol mostrar els principals avanços en matèria d’innovació i de gestió.

Així, el president del Consorci, José Vicente Ferriz, al costat del seu equip, explicaran les persones que s’acosten a l’en l’estand E20 les novetats que presenta la planta i que fa que aquesta instal·lació siga capdavantera en matèria d’innovació i noves tecnologies en les maquinàries. De fet, s’ha previst un acte de presentació d’aquestes novetats dimecres que ve, 6 d’octubre, on es projectarà un vídeo amb l’abans i el després de les obres i on es podran apreciar les noves incorporacions tecnològiques de la planta i les modificacions que s’han escomés.

A més, el Consorci Mare promociona també en esta fira la seua nova APP, una eina pionera en la Comunitat Valenciana que permet conscienciar i sensibilitzar a la ciutadania sobre com separar correctament els residus en la llar. Es tracta d’una APP que incorpora informació, novetats de l’ens i un cercador que permetrà a la ciutadania resoldre els seus dubtes sobre en quin contenidor depositar cada residu.

La part més divertida de l’APP és un joc l’objectiu del qual és aprendre d’una manera amena i senzilla. Un joc on puguen participar persones de totes les edats. L’APP està disponible en els markets de descàrrega dels mòbils, tant d’Android com d’Apple. Per a incentivar les descàrregues, l’ens posa a la disposició dels assistents unes tauletes perquè puguen aprendre jugant i un codi QR per a procedir a la seua descàrrega ràpida i gratuïta.