El Consorci Mare entrega els EPI als municipis

El Consorci Mare entrega els EPI als municipis

El Consorci Mare entrega els EPI als municipis. I és que l’ens ha gestionat el material que la Conselleria d’Agricultura, Desenvolupament Rural, Emergència Climàtica i Transició Ecològica ha enviat per al seu lliurament als ajuntaments. El president de l’entitat, José Vicente Ferriz, ha supervisat els productes i el lliurament als consistoris per al personal encarregat de la recollida dels residus municipals i serveis de recollida de gestió directa pública.

Entre els materials que han arribat al consorci per part de la conselleria es troben 3.650 màscares tipus FFPP2, 10.700 màscares quirúrgiques, 12.200 guants de nitril, 1.450 vestits tipus bus, 100 pantalles facials i 1.700 ulleres protectores.

El Consorci Mare entrega els EPI als municipis, en concret als ajuntaments de la Marina Alta, la Marina Baixa i El Campello han anat recollint els materials protectors de manera planificada en la planta al llarg de la setmana per a protegir als membres de les brigades i a les contractes de recollida de residus, material que també ha anat a parar a ecoparcs i als treballadors de la pròpia planta de tractament.