El Consorci Mare aprova la creació de tres subcomissions tècniques per a agilitzar els tràmits

El Consorci Mare aprova la creació de tres subcomissions tècniques per a agilitzar els tràmits

L’objectiu és accelerar els treballs relatius al projecte de modificació del Centre de Tractament Integral de Residus “Les Marines” del Campello, la xarxa d’ecoparcs i les plantes de transferència

El Campello, 24 d’abril de 2018

La Junta del Consorci Mare va aprovar ahir la constitució de tres noves subcomissions tècniques per a agilitar els tràmits i adequar-se així a la nova normativa. Es tracta de la subcomissió de treball del projecte de modificació del Centre de Tractament Integral de Residus “Les Marines”, de la xarxa d’ecoparcs i una tercera sobre les plantes de transferència de Benidorm i Dénia.

El volum de treball tècnic d’aquest consorci ha fet necessària l’aprovació d’aquests nous grups de manera que, abans que finalitze l’any, han d’estar aprovats tots els tràmits relatius a aquestes tres línies. Tal com es va acordar en la junta, les comissions estan constituïdes per tècnics de la Conselleria d’Agricultura, Medi ambient, Canvi Climàtic i Desenvolupament Rural, per tècnics de la Diputació d’Alacant i per tècnics dels ajuntaments consorciats.

Per a la presidenta del Consorci Mare, Cynthia Alavés, “és imprescindible la creació d’aquestes noves subcomissions per a poder desenvolupar les accions dins del termini i en la forma escaient, per açò s’ha acordat dividir el treball d’aquesta manera, perquè complim la llei i s’agiliten els tràmits”, ha manifestat. “El volum de treball és molt gran i si no ho organitzem així, és molt probable que no complim els terminis, amb les conseqüències que açò podria tenir per al nostre consorci i per als consistoris”, ha conclòs.


Warning: Parameter 2 to qtranxf_excludeUntranslatedPostComments() expected to be a reference, value given in /homepages/13/d725437258/htdocs/consorcimare/wp-includes/class-wp-hook.php on line 307

Leave Comment

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.