FCC invertirà 12 milions en la renovació de maquinària de la planta del Campello per a augmentar els residus recuperats

FCC invertirà 12 milions en la renovació de maquinària de la planta del Campello per a augmentar els residus recuperats

L’empresa FCC invertirà prop de 12 milions d’euros a renovar la maquinària de la planta de tractament de residus de El Campello. L’objectiu és dotar aquesta instal·lació de la major innovació tecnològica amb equips moderns per a aconseguir augmentar la quantitat de residus recuperats. FCC gestiona aquesta instal·lació des d’abril de 2009 i dóna servei als 52 municipis de la Marina Alta, Marina Baixa i El Campello.
La renovació afecta als equips mòbils de la planta i part dels equips fixos i és complementària a la inversió aprovada pel Consorci Mare el mes de desembre passat, dins de la modificació del Projecte de Gestió que permetrà optimitzar al màxim el funcionament de la planta i reduir el rebuig a abocador.
L’empresa invertirà tant en equips mòbils com en equips fixos. De fet, es procedirà a renovar camions portacontenidors, pales carregadores, trituradores de voluminosos i resta verda, una volteadora de bioestabilitzat i diversos contenidors de 10 metres cúbics de capacitat.
Quant a equips fixos en la part de pretractament dels residus, es procedirà a renovar els tròmels de garbellat, premses de subproductes i rebutjos, unitats puntxabotelles, separadors òptics, obrbosses i cintes transportadores, a més d’instal·lar un equip per al retractilat de bales de rebuig. A més es procedirà a renovar els equips de tractament de la matèria orgànica mitjançant biometanizació, així com els equips d’afinament de compost.
La junta general del Consorci Mare va donar el vistiplau el mes de desembre passat a l’aprovació de la modificació del Projecte de Gestió, que permetrà arribar als objectius que marca la UE en matèria de gestió de residus, així com atallar el problema de les males olors que afecta a la planta des del seu inici.
Una vegada realitzades les obres necessàries, les instal·lacions estaran adaptades als nous requeriments legals establits i disposarà d’una planta de tractament biològic amb capacitat suficient per al tractament de fracció de la matèria orgànica, fracció orgànica selectiva i resta verda.


Warning: Parameter 2 to qtranxf_excludeUntranslatedPostComments() expected to be a reference, value given in /homepages/13/d725437258/htdocs/consorcimare/wp-includes/class-wp-hook.php on line 292

Leave Comment

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.